Auton sisätilat

Auton sisätilojen puhdistus saa ihmeitä aikaan!

Bilström Oy:n auton ammattimainen ja tarkka sisätilojen puhdistus saa ihmeitä aikaan. Auto on sisältä paitsi tahrattoman puhdas, niin myös verhoilu ehjä ja värit hehkeät! Kun auto on sisältä siistitty ja raikas, on sillä mukava kulkea. Auton sisätilojen hyvä kunto vaikuttaa suoraan myös sen arvoon. Me hoidamme ammattitaidolla auton sisätilojen siistimiset ja kunnostukset.

Kysy lisää

Kangas- ja nahkaosien huolto ja korjaus

Ensiavuksi tunkkaiseen autoon sopii otsonointi eli hajunpoisto. Otsonoinnissa autosta saadaan pois paitsi epätoivotut ja jopa allergiaa aiheuttavat hajut, kuten tupakan, homeen ja eläinten hajut. Otsoni tuhoaa tehokkaasti home- ja hiivasieniä, bakteereja ja viruksia. Otsonointi on turvallinen käsittely, ja sen avulla epämiellyttävät hajut voidaan poistaa ilman kemikaalijäämiä tai muita haitallisia yhdisteitä.

Tarvittaessa auton kuluneet kangas- ja nahkapinnat saavat käsissämme uuden ilmeen. Korjauksissa käytämme alkuperäisiä materiaaleja tai alkuperäistä vastaavia materiaaleja. Tarvittaessa otamme avuksemme verhoilijan, joka toteuttaa penkkien verhoilut laadukkaasti kaikkiin automalleihin. Huollamme myös kuluneet nahkapinnat, kuten nahkapenkit, osaavin ottein. Halkeillut ja kuivunut nahkapinta saa myös käsittelyssämme aivan uuden ilmeen. 

Muistathan, että yrityksemme tarjoaa monipuoliset palvelut myös auton ulkopintojen käsittelyyn.

Kysy lisää

Sisätilojen puhdistuksen vaiheita:

Anna auton sisätilojen siivous ammattilaisen tehtäväksi, ja autostasi tulee kuin uusi!

Soita meille

045 155 0033

Tarjoamme yrityksille ympäri Suomen kattavan valikoiman autojen myyntikunnostus viimeistely palveluita kaikille automerkeille ja malleille.  Valitsemalla meidät, saat parasta mahdollista osaamista ja palvelua!

yhteystiedot