MAALIPINNAN HUOLTO

Auton arvo nousuun osaavin ammattimaisin ottein.

AUTOJEN VIIMEISTELYN KOKONAISVALTAISTA OSAAMISTA.

Bilström Oy tekee perusteelliset auton viimeistelyt autopesusta aina keraamisiin pinnoitteisiin saakka. Hoidamme maalipinnan huollon, kiillotuksen, naarmujen ja kiveniskujen korjaukset sekä muut pienet korjaukset. Työn erinomaisen tuloksen takaa osaava, kansainvälistä kokemusta omaava henkilökuntamme, huippuunsa hiotut työmenetelmät sekä erinomaiset puhdistus- ja hoitotuotteet.

Palvelemme yrityksiä ja autoliikkeitä kattavasti Vantaalla, Espoossa ja valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tarjoamme auton myyntikunnostuksen laadukkaasti ja räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan. Lue ja kysy lisää yrityksemme tarjoamista vaihtoehdoista!

ota yhteyttä

auton myynti-kunnostuksen vaiheita:

Ulkopesu

Alan ammattilaisten suorittama perusteellinen ulkopesu huippubrändien laadukkailla tuotteilla takaa laadun ja maalipinnan säilyvyyden ja kirkkauden pitkäksi aikaa eteenpäin.

MAALIPINNAN HUOLTO ja kiillotus

Auton maalipinnan kiillotus sekä naarmujen ja kiven iskujen korjaukset uudella Level Chip-tekniikalla. Lisäksi käsittelemme kaikki ulkoiset kumi- ja muoviosat huolellisesti.

Sisätilojen putsaus ja eheytys

Sisätilojen tarkka ja osaava puhdistus sekä raikastus. Korjaamme myös syntyneet kulumat ja verhoilun puutteet.

Mitä me tarjoamme?

Ammattimaiset autojen viimeistelyt saman katon alta!

Palvelemme yrityksiä ja autoliikkeitä kattavasti Vantaalla, Espoossa sekä valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tarjoamme autojen viimeistelyn kaikille merkeille ja vuosimalleille laadukkaasti ja joustavasti. Palvelut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kysy lisää yrityksemme tarjoamista vaihtoehdoista!

Auton viimeistelyn kaikki palvelut saman katon alta.

Räätälöidyt ja joustavat palvelut asiakkaan toiveiden mukaan.

Autojen viimeistelyn kokonaisvaltainen ja ensiluokkainen työnjälki.

Käytössä alan huippubrändien tuotteet ja Level Chip- tekniikka.

Laadukas, ammattimainen ja kustannustehokas palvelukonsepti.

Ota yhteyttä

Soita meille

045 155 0033

Tarjoamme yrityksille ympäri Suomen kattavan valikoiman autojen myyntikunnostus viimeistely palveluita kaikille automerkeille ja malleille.  Valitsemalla meidät, saat parasta mahdollista osaamista ja palvelua!

yhteystiedot