Auton sisätilojen siivous ammattitaidolla Vantaalla ja Espoossa.

Vantaalla, Espoossa ja muualla Etelä-Suomessa palveleva Bilström Oy tekee auton sisätilojen siivoukset. Palvelumme kattaa monipuolisesti kaiken sisustuksen kuntoon laittamisen: imuroinnin, pesun, korjaustyöt ja nahkaverhoiluun liittyvät huoltotyöt.

Auton sisätilojen puhdistus saa ihmeitä aikaan!

Bilström Oy:n auton sisätilojen puhdistus saa ihmeitä aikaan. Tarkan puhdistuksen jälkeen auto on sisältä paitsi tahrattoman puhdas myös ehjä ja kauniin värinen. Kun auto on sisältä puhdas, on sillä myös mukava kulkea. Auton sisätilojen hyvä kunto vaikuttaa myös suoraan sen arvoon. Hoidamme auton sisätilat ammattitaidolla kuntoon. 

Kysy lisää!

Kangas- ja nahkaosien huolto ja korjaus

Ensiavuksi tunkkaiseen autoon sopii otsonointi eli hajunpoisto. Otsonoinnissa autosta saadaan pois paitsi epätoivotut ja jopa allergiaa aiheuttavat hajut, kuten tupakan, homeen ja eläinten hajut. Otsoni tuhoaa tehokkaasti home- ja hiivasieniä, bakteereja ja viruksia. Otsonointi on turvallinen käsittely ja sen avulla epämiellyttävät hajut voidaan poistaa ilman kemikaalijäämiä tai muita haitallisia yhdisteitä.

 

Tarvittaessa auton kuluneet kangas- ja nahkapinnat saavat käsissämme uuden ilmeen. Korjauksissa käytämme alkuperäisiä materiaaleja tai alkuperäistä vastaavia materiaaleja. Tarvittaessa otamme avuksemme verhoilijan, joka toteuttaa penkkien verhoilut laadukkaasti kaikkiin automalleihin. Huollamme myös kuluneet nahkapinnat, kuten nahkapenkit, osaavin ottein. Halkeillut ja kuivunut nahkapinta saa käsittelyssämme aivan uuden ilmeen. 

 

Muistathan, että yrityksemme tarjoaa monipuoliset palvelut myös auton ulkopintojen käsittelyyn.

Lue lisää pinnoituksista ja vahauksista